1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Descinderi ale poliţiei în staţiunea Târgu-Ocna

Scris de Administrator 01 Noiembrie 2012 Publicat in Actualităţi

Patru localităţi din judeţ au fost luate cu asalt de dimineaţă de către procurori şi mascaţi. Zeci de maşini ale Poliţiei şi 120 de poliţişti au plecat în căutarea a nu mai puţin de 36 de suspecţi în două dosare de braconaj şi deţineri ilegale de arme.


Comemorare Bicentenar Costache Negri şi Centenar Palatul administrativ

Scris de Administrator 18 August 2012 Publicat in Actualităţi
Pe 18 august 2012 am aniversat Bicentenarul unui OM, născut pe 14 mai 1812 şi care îşi are odihna de veci în Staţiunea turistică Târgu-Ocna...Este vorba despre... Costache Negri, fiul al unui boier înstărit. Educația școlară și-a făcut-o în casa părintească și la curtea domnitorului Ioniță Sandu Sturdza, a cărui soție era mătușa mamei lui, și apoi la Chișinău și Odessa. În 1834, a fost trimis pentru studii în Franța și Italia. S-a întors în Moldova la sfârșitul anului 1841.

Concert de muzică simfonică în Mina Salina

Scris de Administrator 13 August 2012 Publicat in Actualităţi

După două ediţii ale turneului Muzica în Palatele României, în acest an ne-am gândit să continuăm acest demers de promovarea unor bogăţii turistice extraordinare şi prin intermediul artei sunetelor.


Ziua Eroilor organizată în Staţiunea turistică Târgu-Ocna 2012

Scris de Administrator 25 Mai 2012 Publicat in Actualităţi

În spiritul promovării sentimentul patriotic şi civic de cinstire a actelor de eroism naţional, cu ocazia Zilei Eroilor, Zilei Asociaţiei Naţionale „Cultul eroilor” şi sărbătorii Înălţării Domnului, în ziua de 24 mai 2012, elevii şi personalul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor Tîrgu Ocna au participat la activităţile comemorative organizate la Monumentul Eroilor de către Primăria oraşului  Tîrgu Ocna.

Educaţie şi prevenire-situaţii de urgenţă 112

Scris de Administrator 23 Mai 2012 Publicat in Actualităţi

În spiritul formării şi dezvoltării la viitorii agenţi de penitenciare a unui comportament corect în cazul producerii unor situaţii de urgenţă,  se continuă seria acţiunilor desfăşurate în baza protocolului încheiat între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi  ASOCIAŢIA „SFÂNTUL NICOLAE CEL MILOSTIV” IAŞI, reprezentată de către asistent universitar Lăcrămioara BOZ, coordonator Proiect „112 – SITUAŢII DE URGENTĂ – EDUCAŢIE ŞI PREVENIRE”.


In memoriam- Costache Negri - 201 de ani de la naşterea sa

Scris de Administrator 14 Mai 2012 Publicat in Actualităţi

Astăzi se aniversează 201 de ani de la naşterea marelui om Costache Negri. Mormântul lui C. Negri se află în Staţiunea turistică de interes naţional Târgu-Ocna.

Let's do it SNPAP Târgu-Ocna for Slănic-Moldova

Scris de Administrator 11 Mai 2012 Publicat in Actualităţi

În spiritul promovării unor atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna se alătură acţiunilor de salvare a patrimoniului nostru natural, care se vor desfăşura în data de 12 mai 2012 – Ziua Curăţeniei Naţionale, în cadrul Campaniei Naţionale  “Let’s do it, Romania!.

Admitere SNPAP Târgu-Ocna 2012-2013

Scris de Administrator 27 Aprilie 2012 Publicat in Actualităţi

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, prin unităţile subordonate, dă startul înscrierilor la concursul de admitere la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna – sesiunea 2012.


Târgocneanul Alexandru Bogdan câştigător

Scris de Administrator 13 Aprilie 2012 Publicat in Actualităţi

Alexandru Bogdan (foto), un tânar actor în vârsta de 26 de ani, născut în oraşul băcăuan Târgu-Ocna, a primit marti, 10 aprilie, Marele Premiu şi trofeul festivalului International de teatru din Bacau, Gala “Star”, competitie dedicata spectacolelor de tip one – man – show.

Cei care vor prezenta locaţii din Staţiunea turistică Târgu-Ocna

Scris de Administrator 20 Martie 2012 Publicat in Actualităţi

În urma sondajului desfăşurat la adresa asta, au fost votaţi următorii "norocoşi" care vor prezenta locaţii istorice frumoase din cadrul Staţiunii turistice de interes naţional Târgu-Ocna.

112 - Situaţii de urgenţă - educaţie şi prevenire la SNPAP Târgu-Ocna

Scris de Administrator 06 Martie 2012 Publicat in Actualităţi

În spiritul formării şi dezvoltării la viitorii agenţi de penitenciare a unui comportament corect în cazul producerii unor situaţii de urgenţă,  se continuă seria acţiunilor desfăşurate în baza protocolului încheiat între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi  ASOCIAŢIA „SFÂNTUL NICOLAE CEL MILOSTIV” IAŞI, reprezentată de către asistent universitar Lăcrămioara BOZ, coordonator Proiect „112 – SITUAŢII DE URGENTĂ – EDUCAŢIE ŞI PREVENIRE”.

LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic