1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Cei care vor prezenta locaţii din Staţiunea turistică Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 20 Martie 2012 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Astfel pe primul loc se află Andone Mădălina cumulând un număr de 208 voturi (la data de 20 decembrie 2011), pe locul al II-lea se află Alecsandru Enachi (Styffler) cumulând un număr de 195 de voturi (la data de 20 decembrie 2011), iar cea de-a treia "norocoasă" este Cruceanu Cătălina, fiind primul meu prieten de pe contul personal de FB al administratorului site-urilor Staţiunii Târgu-Ocna. Cel de-al IV-lea "norocos" care se va alege doar cu o şedinţă foto este Istudor Evelina cumulând un număr de 168 de voturi (la data de 20 decembrie 2011). Pe data de 20 martie 2012 s-a încheiat al doilea sondaj realizat pentru desemnarea a două persoane care vor promova staţiunea la fel ca primii trei. Astfel, pe locul I , avem pe Cibi Ionuţ Alexandru acumulând un număr de 152 de voturi (la data de 20 martie 2012), iar pe locul al II-lea îl avem pe Leca Drăgan Ştefan acumulând un număr de 145 de voturi (la data de 20 martie 2012). După cum se vede îi desparte doar 7 voturi. Doar voi aţi putut hotărâ cine va ieşi primul. Felicitări tuturor participanţilor şi tuturor votanţilor pentru implicarea voastră în sondajele efectuate de mine. Ţineţi aproape de noi...

Vă prezint mai jos câştigătorii care vor prezenta, începând cu primăvara acestui an, Staţiunea turistică Târgu-Ocna, prin intermediul unor clipuri video de promovare turistică. Aceste locaţii vor fi prezentate şi în limba engleză.

Andone Mădălina - 208 voturi (la data de 20 decembrie 2011). Va prezenta Biserica Răducanu

Andone MadalinaSunt Andone Mădălina Elena  și sunt elevă la Colegiul Național “Costache Negri” din Târgu-Ocna. Sunt o tânără energică, ambițioasă și optimistă. Iubesc Târgu-Ocna  și consider că frumusețea locului în care trăiești este dată de frumusețea locuitorilor acestuia. Cred în Dumnezeu, cred în oameni, cred în viitor, cred că viața este un dar frumos de care trebuie să ne bucurăm zi de zi. Implicarea mea în acest proiect este datorită faptului că am convingerea că lumea ar putea fi un loc mai frumos dacă ne-am strădui cu toții mai mult. Ca orice tânăr  militez pentru dreptate cinste și adevăr, ca orice tânăr am speranțe și aspirații. După liceu vreau să urmez Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate din București. În timpul liber  îmi place să călătoresc, să citesc, să dansez și să stau cu prietenii mei. Deviza mea este:  ”Carpe diem!”.

 

 

 

 

Alecsandru Enachi (Styffler) - 195 de voturi (la data de 20 decembrie 2011). Va prezenta Monumentul Eroilor 1916-1919.

Styffler 0001Bună! Mă numesc Enachi Alecsandru, dar majoritatea mă cunosc de Styffler. Sunt din Târgu-Ocna şi îmi place foarte mult cam tot ce ţine de muzică… Îmi plac foarte mult petrecerile, plimbările …,dar şi tot ce merge, ce se mişcă (maşina, atv, motor etc). De mic am fost pasionat de muzică şi de mecanică, la vârsta de 13 ani luând lecţii de chitară, timp de vreo 2-3 ani sub îndrumarea domnului Teleagă Mihai, la Clubul elevilor. Mai târziu, pasionat de muzica electronică am început să „mă joc” în VIRTUAL DJ apoi direct în pupitre pentru discoteci. Pasionat şi de mecanică, la terminarea clasei a VIII-a, am ales profilul Mecanic  Auto la Grupul Şcolar din Târgu-Ocna  la care sunt în ultimul an.
Am participat la acest concurs pe FACEBOOK, pentru că mi-am zis… ia să văd ce-o să iasă.  Sunt foarte bucuros să mă aflu printre cei care reprezintă acest oraş minunat printr-un clip video şi abia aştept să începem. În încheiere, am un mesaj pentru toţi locuitorii acestui oraş!
„Noi iubim Târgu-Ocna,  arată-ne că şi ţie îţi pasă de oraşul nostru !!! “

Cibi Ionuţ Alexandru - ales primul din cadrul celui de-al doilea sondaj realizat aici şi acumulând un număr de 152 de voturi (la data de 20 martie 2012). Va prezenta Mânăstirea Măgura din Staţiunea turistică Târgu-Ocna.

Ionut AlexandruMă numesc Cibi Ionuţ Alexandru, am 18 ani,sunt născut la data de 24 Iulie, sunt elev în clasa a XI-a D la Colegiul Naţional "Costache Negri" Târgu-Ocna.Sunt născut în Târgu Ocna şi nu am fost niciodata desparţit de acest oraş.Sunt ambiţios,energic,sociabil şi pot spune că sunt înnebunit după sporturi extreme. După liceu aş vrea să urmez o carieră militară sau o carieră în motociclism. Am participat la acest concurs deoarece am vrut ca oraşul nostru, Târgu-Ocna, să fie un loc în care să vină turişti de peste tot şi să fie bucuroşi că au ajuns la noi în oraş, să nu le pară rău de alegerea facută. Noi putem schimba ceva, şi daca putem, de ce să nu o facem? Târgu-Ocna merită ceva mai bun. Haideţi să îi oferim ! Deviza mea este " Trăieşte ca şi cum ar fi ultima zi din viaţa ta ! "

 

Leca Dragan StefanLeca Drăgan Ştefan - ales al doilea din cadrul celui de-al doilea sondaj realizat aici şi acumulând un număr de 145 de voturi (la data de 20 martie 2012). Va prezenta Mina Salina. 

Salut, mă numesc Leca Drăgan Ștefan, am apărut pe această lume într-o zi geroasă de 4 ianuarie. Am terminat FEAA și momentan îmi desfășor activitatea în Bucureşti. Am ales să particip la acest drept sondaj, demonstrând că îmi pasă de locul în care am copilărit. Sunt pasionat de motociclete și de sporturile cu motor , jucării electronice și de mulți wați în difuzoare. Toți prietenii mei știu că sunt un tip nebunatic și ca îmi place viața. Datorită faptului că m-ați votat am să încerc să fac tot ce îmi stă in putință să promovez orașul stațiune Târgu Ocna. Deviza mea este : " Totul sau nimic ".

 

 

 

 

Cruceanu CatalinaCruceanu Cătălina - primul prieten de pe contul personal pe FB . Va prezenta  Biserica Sfinţi Apostoli Petru şi Pavel.

 

  • Eu sunt Cruceanu Elena Catalina.,prietenii mă alintă Caty. Sunt o fire energică, căreia îi place să se distreze foarte mult, sunt sociabilă, îmi place să călătoresc şi să întâlnesc oameni noi. Pentru mine fotografia este o arta, mă simt foarte bine când sunt fotografiată. Echitaţia este unul din hobi-urile mele, mergând la echitație mă relaxez. Pe viitor vreau să termin Facultatea  de Medicina şi să îmi fac o cariera în acest domeniu. M-am implicat în acest proiect pentru că avem un oraș foarte frumos, plin de istorie şi trebuie promovat. Motto-ul meu este „Trăieşte-ţi viața fără frică, atacă obstacolele din calea ta şi demonstrează că le poți suporta.”. Datorită unor probleme de sănătate, Cătălina va prezenta această locaţie după circa 2 ani de la această postare. Vă mulţumim pentru înţelegere.

 

Istudor EvelinaIstudor Evelina - 168 de voturi (la data de 20 decembrie 2011). Va avea doar o şedinţă foto.

Mă numesc Istudor Evelina  si sunt eleva în clasa a-VII-a la Scoala Generală I-VIII Nr. 2 din Târgu-Ocna . M-aş putea descrie ca fiind o fire foarte ambiţoasă , sociabilă , încăpăţânată, sensibilă şi emotivă..Îmi place să dansez şi de aceea practic acest sport de 3 ani. Îmi place să călătoresc şi îmi doresc să ajung în America. Iubesc să fiu apreciată însă nu îmi place atunci când sunt minţită.. Având în vedere opţiunile pentru viitor aş vrea să fac liceul la Oneşti iar după liceu să fac o facultate în Bucureşti. Dar în acelaşi timp aş vrea să fac ceva în viaţă. Pasiunile mele sunt dansul şi moda.

 

 

 

Ultima modificare la Marţi, 20 Noiembrie 2012 22:32
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic