1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Conferinţa "Drepturile omului şi evoluţia societăţii: realităţi, interpretări, tendinţe" - ediţia a II -a

Scris de  Administrator 13 Decembrie 2016 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

 Drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului şi cetăţeanului constituie nu doar o realitate ci şi o finalitate a întregii activităţi umane. Transmiterea către elevi a acestor noțiuni a constituit o preocupare permanentă a conducerii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg. Ocna, conștienți fiind de importanța laturii prioritar umaniste a activității sistemului penitenciar și implicațiile pe care le pot avea actele de nerespectare a drepturilor omului în demersul profesional.

În acest context, în data de 12 decembrie 2016, începând cu ora 10, a avut loc cea de-a doua ediție a conferinței cu tema: ”Drepturile omului și evoluția societății: Realități, Interpretări, Tendințe”, eveniment desfășurat la sala de festivități a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Conferința s-a bucurat de prelegerile susținute de cătrecomisar șef Cătălin Cristian CAZANGIU din cadrul Inspectoratul General al Poliției de Frontieră - Centrul de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei București, Otopeni, precum și inspector principal de penitenciare Florin Vasile TOMUŢA - Șef secţie deţinere - Penitenciarul Arad.

Obiectivul principal al organizării unor astfel de activități constă în familiarizarea elevilor şcolii cu rigorile şi cerinţele viitoarei profesii, precum şi în scopul asimilării de către aceştia a unor aspecte ce privesc abordările teoretice şi practice a drepturilor omului, protecţia şi respectul libertăţilor fundamentale ale persoanei umane, organizăm anual activități dedicate acestei problematici.

Ultima modificare la Marţi, 13 Decembrie 2016 16:56
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic