1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Cupa "Măgura" ediţia a IX la JUDO

Scris de  Administrator 02 Februarie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)
Echipa alcatuita din judoka de la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Onesti si Clubul Sportiv (CS) Municipal Onesti a reusit sa se claseze pe Locul I la “Cupa Magura”, competitie de judo care s-a desfasurat recent, la Tirgu Ocna. Intrecerea a fost organizata de Directia Judeteana pentru Sport Bacau, CSS Onesti, Primaria Tirgu Ocna si CS Municipal Onesti, iar competitia s-a desfasurat atit pe echipe, cit si la individual, pe patru categorii de virsta. Reprezentantii de la CSS si CS Municipal Onesti s-au impus atit in probele individuale, cit si in intrecerea pe echipe, pe care au si cistigat-o. “Evolutia sportivilor nostri a fost buna, iar performantele au fost pe masura”, a apreciat Horia Chelu, profesor-antrenor la CSS Onesti, unul dintre cei care s-au ocupat de pregatirea sportivilor onesteni.

Sala de sport a Scolii cu clasele I–VIII din Târgu Ocna a gazduit sâmbata, 02 februarie, cea de-a IX-a editie a „Cupei Magura” la judo. Aceasta competitie a fost organizata de Clubul Sportiv Municipal Onesti, Primaria Târgu Ocna si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau si s-a bucurat de participarea unui numar de peste 200 de sportivi. Ei au reprezentat cluburile CSM si CSS Onesti, SCM, Palatul Copiilor si Bronx Bacau, CSS si SC Miercurea Ciuc, Unirea si LPS Focsani, CSS Dinamo Brasov, LPS Roman, CS Unirea Iasi, CS Vladeni (jud. Iasi), CS Infratirea Ghimes, CS Shinzo Ram Suceava, CS „Samurai” Gliga si Asociatia Sportiva a Liceului Teoretic „Nagy Moses” din Târgu Secuiesc.
In concursul acestei competitii, care a avut loc pe doua spatii de lupta sportivii de la CSM Onesti s-au evidentiat prin obtinerea locul 1 la categoriile 11-26 kg (prin Teodora Laura Lungu), 30 kg (prin Molea Rares) si la U–13, la categoriile 27 kg (prin Mocanul Mihai-locul III), 26 kg, (prin Mihaila Iustina-locul I) si 29 kg, prin Anton Nadine Renata-locul III şi Mihaila Ana Maria-locul III. La U–15, 34 Kg, au obtinut locul 3 - Tenchiu Octavian Antonica  si Mihaila Iustin Gabriel - locul III  iar la 50 Kg, pe locul I s-a clasat Bucur Vlad. Pe locul 1 de la CSM Onesti s-au clasat Lungu Vladut Stefanel (30 kg),  Bucur Ioana (44 kg), Neagu Petronela (cat. 52 kg), Lungul George Alexandru (cat. 50 kg, ambii la U-18), Zota Alexandru (cat. 55 kg), Lungu Ana Maria (cat. 40 kg, ambii la U–18) si Dobrin Adina Gabriela (U–18, cat. 48 kg) . De la CSM Onesti s-au aflat printre invingatori Neagu Gina Eugenia (U–18, cat. 52 kg, locul 2).
In clasamentul pe echipe, pe primul loc s-a clasat echipa CSS – CSM Onesti, care a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului  Mentionam ca „sufletul” acestei competitii ca organizator a fost antrenorul Cristian Pantâru (CSM Onesti), care ne-a declarat ca „ajunsa la cea de-a IX a editie, <<Cupa Magura>> la judo este cea mai puternica intrecere sportiva la nivelul sportului din orasul Târgu Ocna”.

Fotografii mai jos si video de la eveniment în curand..

Competitie judo 2013 106

Ultima modificare la Luni, 04 Februarie 2013 13:23
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic