1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Educaţie pentru siguranţa tinerilor - program SNPAP Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 16 Mai 2016 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

Vineri, 13 mai 2016, în baza protocolului încheiat între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi Asociația „SFÂNTUL NICOLAE CEL MILOSTIV” Iași, reprezentată de către asistent universitar Lăcrămioara BOZ, coordonator Proiect „112 – SITUAŢII DE URGENTĂ – EDUCAŢIE ŞI PREVENIRE”, s-a desfăşurat programul „Educaţie pentru siguranţa tinerilor”.

Cu acest prilej, elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, instruiţi şi coordonaţi de doamna expert Lăcrămioara Boz, au susţinut în prezenţa elevilor şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Tîrgu Ocna, activităţi de educaţie şi informare în scopul prevenirii sau limitării efectelor negative caracteristice situaţiilor ce pun în pericol viaţa şi sănătatea tinerilor.

Educaţie pentru siguranţă tinerilor-2016-1Temele prezentate de elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna au vizat diseminarea unor subiecte de interes precum comportamentul preventiv pentru a nu deveni victime sau agresori prin activităţi infracţionale, siguranţa pe internet, violenţa domestică, violenţa şcolară, comportarea corectă în caz de situaţii de urgenţă şi apelarea eficientă a numărului unic de urgență 112.

În acest context, a fost realizat şi un exerciţiu de alarmare în caz de incendiu, fiind prezentate si exemplificate măsuri de prim-ajutor.

Acest demers urmăreşte creşterea gradului de siguranţă a tinerilor prin conştientizarea, înţelegerea corectă a realităţilor sociale şi adoptarea unei atitudini corecte într-o situaţie care le poate pune viaţa în pericol.

Ultima modificare la Luni, 16 Mai 2016 10:15
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic