1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

La mulţi ani ! Din dragoste pentru staţiune.

Scris de  Administrator 03 August 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Azi, 3 august, portalul staţiunii turistice de interes naţional Târgu Ocna a împlinit 5 ani de când s-a lansat. Pentru asta ţin să mulţumesc tuturor târgocnenilor şi vizitatorilor care au fost alături de noi, care ne-au sprijinit în proiectele noastre, care ne-au dat sugestii pozitive sau negative. Toate sunt binevenite şi vor fi transformate în ceea ce este bine pentru noi, pentru promovarea noastră, pentru un viitor mai bun. Rog pe toţi târgocnenii, acolo unde sunt, să închine un pahar de vin, şampanie sau cu ce doresc ei pentru această aniversare. Iar la prag aniversar nu le pot dori decât să fie schimbarea pe care doresc să o vadă în alţii. Ţineţi aproape de noi pe viitor. LA MULŢI ANI www.targuocna-portal.ro 

    Avem pe id-urile portalului staţiunii Târgu-Ocna, aflate pe adresele: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , un număr de peste 6000 de târgocneni sau turişti care sunt ţinuţi la curent cu noutăţile din staţiune în timp real (conturile de yahoo nu suportă un număr mai mare de 1000 de prieteni). Pe reţelele de socializare ca :

  • Hi5 avem un număr de peste 745 de prieteni (în anul 2010), acum sunt 1000 de prieteni pe HI5.
  • Facebook avem un număr de peste 300 de prieteni (in anul 2009), de peste 3000 de prieteni (2010) , iar de anul trecut contul a atins pragul maxim (5027 de prieteni) . Acest cont nu mai poate accepta noi prietenii. Dar pe acel cont ne urmăresc 1.904 persoane până acum. Pentru cei care doresc să se aboneze la noutăţile noastre o pot face dând LIKE la pagina noastră de facebook. Acum pe ea avem 1.231 de prieteni ce ne apreciază. Vă mulţumim tuturor.
  • Youtube cu peste un număr de 6.000 de vizualizări (în anul 2010), peste 92.506 vizualizări ( în 2011) a conţinutului contului nostru, iar acum peste 219.125 de vizionări de conţinut. Pentru a fi la curent cu clipurile noastre vă rugăm să vă abonaţi la pagina noastră Targu Ocna Portal Youtube .

     Şi lista poate fi mai lungă...nu vă mai spun de statistici. Pe viitor promitem numai materiale de calitate şi acelaşi respect pe care Portalul staţiunii Târgu-Ocna îl acordă tuturor târgocnenilor şi vizitatorilor de pretutindeni şi nu numai. Ţineţi aproape de noi...

Cu deosebit respect,

Nometra

Ultima modificare la Sâmbătă, 03 August 2013 15:41
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic