1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Let's do it SNPAP Târgu-Ocna for Slănic-Moldova

Scris de  Administrator 11 Mai 2012 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

În contextul evocat, cei 210 elevi ai Şcolii, respectiv 200 elevi români şi 10 elevi din Republica Moldova, şi-au manifestat dorinţa de a participa, în calitate de voluntari, la acţiuni necesare protejării mediului înconjurător.

Astfel, un număr de 80 elevi vor desfăşura, în colaborare cu Primăria Tîrgu Ocna şi Asociaţia „Terra Mater” -  coordonator zonal,  activităţi de ecologizare şi igienizare a albiei râului Slănic, pe raza localităţii Tîrgu Ocna, iar un număr de 130 elevi vor participa la acţiuni similare în staţiunea Slănic Moldova, acţiune desfăşurată în colaborare cu Primăria staţiunii Tîrgu Ocna. (Nu am să înţeleg niciodată de ce aceşti elevi fac activităţi "patriotice" pentru altă staţiune în loc să facă ceva bun pentru locul în care ei învaţă. O fi şi acest lucru dependent de politică sau nu mai avem noi gunoaie de strâns pe raza staţiunii noastre, ori ei nu au coloană vertebrală...NO COMMENT)

Acţiunile de ecologizare au la bază acordul de parteneriat încheiat între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia “Viitorul în zori”, organizator “Let's Do It, Romania!”. Implicarea elevilor în această campanie are ca scop dezvoltarea comportamentelor prosociale, a spiritului civic, a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă, precum şi a sentimentului de responsabilitate faţă de mediul înconjurător.. Aceste acţiuni extracurriculare reprezintă rodul unei îndelungate şi fructuoase colaborări între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna cu Primăriile staţiunilor Tîrgu Ocna şi Slănic Moldova, ce vizează campanii de responsabilitate socială, îndreptate spre protejarea mediului înconjurător şi promovarea principiilor ecologice.. Reamintim faptul că, şi în anii precedenţi elevii Şcolii au participat la astfel de activităţi, constituind un exemplu activ la ameliorarea şi protejarea mediului înconjurător.

Ultima modificare la Marţi, 20 Noiembrie 2012 22:10
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic