1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Neculai Drăgănuţă - locul al II-lea la categoria "Last Chance"

Scris de  Administrator 13 Octombrie 2017 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

 În weekend-ul recent încheiat (6 – 8 octombrie), cunoscutul campion național și internațional la backgammon, Neculai Drăgănuță*, a participat la Concursul Internațional de Backgammon din Ciprul de Nord, care s-a desfășurat la ,,Kibris Artemis Resort & Casino” din Famagusta.

Într-o companie selectă, care a reunit jucători de backgammon din Germania, Italia, Suedia, Danemarca, Grecia, Turcia, Israel, Ucraina, Georgia, Iran, Ciprul de Nord, Bulgaria, România, Ungaria, campionul nostru a reușit să se claseze pe locul doi la categoria ,,Last Chance”, fiind învins în finală de către Ralf Jonas, din Germania.

În ascensiunea sa spre finala categoriei, Neculai Drăgănuță l-a învins pe compatriotul său, Ioan Ciobanu (locul 5 la categoria ,,Last Chance”), membru al Asociației Române de Backgammon din Târgu-Ocna, al cărei președinte este Neculai Drăgănuță, director și principalul organizator al turneelor de table și backgammon din România.

Castigatorii backgammon 2017Astfel, Neculai Drăgănuță și-a îmbogățit vitrina cu trofee cu încă o cupă importantă, după ce în acest an a mai obținut locul 1 la Concursul Internațional de Backgammon din Ciprul de Nord, de la Nicosia, la categoria ,,Last Chance” și locul 1 la Campionatul Internațional de Backgammon al Germaniei, de la Frankfurt-Sulzbach, la categoria ,,Traveler’s Prize”.

Neculai Drăgănuță este unul dintre cei mai longevivi, mai consatanți și mai valoroși jucători de backgammon din lume, campion european la această disciplină sportivă în anul 2002, la Nova Gorica (Slovenia). De atunci și până acum, palmaresul său a fost completat în fiecare an cu noi titluri și distincții; peste 50 de trofee naționale și internationale tronează în vitrina personală, devenită pe zi ce trece tot mai neîncăpătoare.

Felicitări şi la cât mai multe succese...!

Sursa foto: Facebook personal
Sursă articol: Bacău Expres

Ultima modificare la Vineri, 13 Octombrie 2017 12:35
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner