1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Prelegeri de către specialiști din sistemul penitenciar - SNPAP Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 13 Aprilie 2016 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

În vederea familiarizării elevilor şcolii cu rigorile şi cerinţele viitoarei profesii, precum şi în scopul asimilării de către aceştia a unor aspecte din experienţa practică a personalului din sistemul penitenciar, în perioada 01 martie 2016 – 10 aprilie 2016, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna a fost gazda unor prelegeri având ca scop diseminarea aspectelor specifice din activitatea sectorului Siguranța deținerii și regim penitenciar, susținute de către specialiști în domeniu.

În acest sens, cei 240 elevi ai școlii au avut privilegiul de a-i cunoaște și a-i avea în față pe unii dintre cei mai buni si performanți manageri de penitenciar, respectiv domnii comisar șef de penitenciare Marius VULPE – director al Penitenciarului Iași, comisar șef de penitenciare Sorin DÎRȚU – director al Penitenciarului Bacău, comisar șef de penitenciare Eusebio BRÂNZĂ – director al Penitenciarului Vaslui și comisar șef de penitenciare Dan BREHUESCU – director al Penitenciarului Botoșani.

Invitații au prezentat aspecte concrete specifice activității din penitenciare, precum si elemente de deontologie profesională, integritate și de experiența personală.

Elevii au adresat întrebări invitaților, iar răspunsurile au reflectat calități deosebite îmbinate cu experiența cumulată de-a lungul carierei în sistemul penitenciar.

Astfel de întâlniri oferă oportunitatea de a realiza o punte între pregătirea teoretică oferită de personalul didactic al școlii și experiența practică, ce are ca scop adaptarea la specificul mediului penitenciar.

Ultima modificare la Miercuri, 13 Aprilie 2016 17:11
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic