1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Prima ediţie a campaniei "Dependent de speranţă - Închisoarea nu este un capăt de drum"

Scris de  Administrator 08 Mai 2015 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Nu permite nimănui să-ţi spulbere visele, distrugânduţi-le !
Foşti consumatori de heroină, vă împărtăşesc din experienţa lor, în speranţa că voi, nu veţi face ca ei. Un anturaj prost ales, o clipă de imaturitate, un gând nevinovat sau o petrecere în care aceste substanţe interzise îşi fac loc, vă poate distruge viaţa, sănătatea şi toate visele pe care le-aţi avut până în acel moment. Fii înţelept invăţând din greşelile altora, nu din greşelile tale !

Activităţile campaniei a constat în sesiune de informare directă şi dezbateri cu privire la consecinţele consumului de droguri realizate de specialiştii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău, în colaborare cu specialiştii în reintegrare socială din cadrul Penitenciarului spital Târgu-Ocna.Totodată, a fost difuzat şi spotul şi filmului realizate în cadrul campaniei pe care le găsiţi mai jos.

Filmul prezintă informaţii referitoare la dinamica fenomenului consumului de droguri, mărturii ale consumatorilor de droguri, ale foştilor consumatori de droguri care execută pedepse privative de libertate, precum şi informaţii privind reţeaua de servicii de asistenţă integrată existente la nivelul unităţilor penitenciare, precum şi serviciile comunitare ce pot fi accesate după liberare, în vederea reintegrării sociale.

Campania “Dependent de speranţă – închisoarea nu este capăt de drum” are ca scop conştientizarea efectelor consumului de droguri, în principal a populaţiei generale din penitenciar şi în secundar, a populaţiei de foşti consumatori de droguri care se pregătesc pentru liberare, precum şi informarea acestora privind serviciile comunitare existente.

Este o iniţiativă a Agenţiei Naţionale Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău, în parteneriat cu Penitenciarul Spital Târgu-Ocna, Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului prin Protoieria Oneşti, Portalul staţiunii turistice Târgu-Ocna şi Oneşti Online

 

Clip realizat de Claudiu Ştefănescu, căruia îi mulţumesc.

 

Ultima modificare la Luni, 11 Mai 2015 14:59
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic