1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

SNPAP Târgu-Ocna implicată în activităţi de ecologizare la Slănic Moldova

Scris de  Administrator 22 Mai 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

 

În spiritul promovării unor atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna s-a alăturat acţiunilor de salvare a patrimoniului nostru natural derulate în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului. An de an, la Școala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, se continuă tradiţia ca fiecare promoţie de elevi să participe la astfel de activităţi extracurriculare.

           Ecologizare snpap 01 În contextul evocat,  în data de 18 mai 2013, 200 elevi ai şcolii - din care 10 elevi din Republica Moldova, au fost implicaţi într-o activitate amplă de ecologizare în staţiunea Slănic Moldova.

         Astfel de acţiuni reprezintă rodul unei îndelungate şi fructuoase colaborări între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi Primăria staţiunii Slănic Moldova, care vizează campanii de responsabilizare socială, îndreptate spre protejarea mediului înconjurător şi promovarea principiilor ecologice.Ecologizare snpap 02

           Ecologizare snpap 04Mesajul transmis este acela că fiecare dintre noi poate contribui semnificativ la ameliorarea şi protejarea mediului înconjurător. Sperăm ca pe viitor această activitate să fie desfăşurată şi pe teritoriul Staţiunii turistice de interes naţional Târgu-Ocna, unde este "casa" voastră.

Ultima modificare la Miercuri, 22 Mai 2013 13:26
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic