1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Supermarketul Zanfir deschis pe 16 aprilie 2011 în Staţiunea Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 18 Aprilie 2011 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

Firma Zanfir SNC Focsani a luat fiinţă în anul 1991. Activitatea societăţii până în anul 1998 a fost marcată de evoluţii constante, ca după această perioadă, salturile să fie rapide cu efect imediat în cifra de afaceri a firmei. Astfel în anul 1998 deschide primul depozit de produse alimentare perisabile. În mai 2002 activitatea se extinde pe comerţul en detail şi are loc inaugurarea primului supermarket situat în cartierul Sud - Focşani.

În iulie 2003 se deschide al doilea supermarket în centrul oraşului, fiind un succes pentru firmă. Din cauza necesităţii aprovizionării constante şi a fluidizării activităţii de aprovizionare-desfacere, firma a gândit şi realizat în luna august 2004 un nou depozit frigorific ce se intinde pe o suprafata de 400mp precum şi o secţie de tranşare a cărnii de pasăre pe o suprafaţă de 500mp. Aceste obiective au fost executate în conformitate cu cerinţele şi normele Comunitatii Europene.

În martie şi aprilie 2006 se mai deschid 2 supermarketuri unul situat în Adjud şi celălalt în cartierul Gara - Focşani.

În august 2006 ia fiinţă un nou depozit en-gros (renunţându-se la cel inaugurat în august 2004) cu o modernă formă de comerţ cu autoservire în care clientul îşi alege singur dintr-un sortiment bogat şi diversificat de produse cu o calitate foarte bună la preţuri avantajoase.

Tot în această perioadă, pentru o mai bună organizare şi supraveghere a siguranţei alimentelor, secţia de tranşare pasăre se desprinde de firma Zanfir şi îşi reia activitatea alături de o secţie de tranşare şi prelucrare a cărnii de vită şi porc la standardele europene sub denumirea de SC Policalita SRL sub coordonarea aceluiaşi management.

În anul 2007 luna martie s-a deschis şi supermarketul din oraşul Panciu deschizându-se astfel comerţul modern în zonă.

În februarie 2009 se inaugurează centrul gastronomic Food Shop& Bistro în centrul oraşului Focşani care a fost primit cu entuziasm de către focşăneni, dovada fiind media zilnica a clientilor:peste 700.

Calitatea şi prospeţimea mărfurilor este supravegheta în permanenţă, încă de la recepţionare, iar pentru produsele proaspete este asigurat un mediu optim de depozitare şi păstrare astfel încât clienţii noştri să fie pe deplin mulţumiţi.

Echipa manageriala a firmei doreşte ca dezvoltarea acesteia să continue propunându-şi să mai deschidă în anul 2009-2010 înca 4 magazine (primul va fi tot în Focşani şi se va inaugura în noiembrie 2009). Dorim să asigurăm pe toţi colaboratorii de un interes deosebit în ceea ce priveşte calitatea produselor şi a serviciilor noastre.

Le dorim cât mai mulţi clienţi, să menţină preţurile la un nivel acceptabil şi să aibe produse de calitate....LA MULŢI ANI, ZANFIRE !

Vă prezentăm câteva fotografii de la lansarea supermarketului...

 

 

Sursa preluarii istoricului SC ZANFIR SNC

 

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic