1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Târgocneanul Melnicescu Andrei

Scris de  Administrator 02 Decembrie 2016 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Pe data de 2 decembrie 2016 vă anunţam despre târgocneanul Andrei Melnicescu şi nevoia sa, reală, de a avea un echipament performant de recuperare. Astăzi, pe 22 decembrie 2016, după 20 de zile de promovare, comentarii pe facebook şi "susţinere" verbală, doar 3 persoane au trecut şi la acţiune. Ducând vorba la nivel de faptă. Stau şi mă întreb acum ce valori şi principii de viaţă aveţi...? Ştiţi câte persoane au citit acest articol. Vă spun eu...1.709 persoane au urmat linkul postat pe facebook (aveţi dovada AICI). Aceste persoane au venit din : Norvegia - 5 persoane, UK - 165 de persoane, Olanda - 8 persoane, Germania - 24 persoane, Franţa - 17 persoane, Italia - 139 persoane, Spania - 26 persoane, Ungaria - 5 persoane, România - 1.320 persoane. Şi asta doar urmând linkul postat pe facebook. Au mai fost şi accesări directe, venind pe site-ul acesta prin google. Dacă fiecare dintre aceste persoane ar fi donat un euro, acum Andrei ar fi fost cel mai fericit. Şi-ar fi realizat dorinţa şi nu ar fi avut cuvinte să vă mulţumească. Şi ştiţi de ce....pentru că nu vă cunoaşte, dar ar fi văzut că credeţi în el şi în nevoile sale şi mai presus de toate...credeţi în voi şi în valorile dumneavoastră...! Au fost multe vorbe utile...postate pe facebook, ca: "Avem la dispozitie un cont ? Sau administratorul paginii poate initia o strangere de fonduri? Vine Craciunul , poate ii facem o surpriza 1.400 dolari=5600 lei (aprox). Daca 56 de persoane ,ar darui 100 lei , totul ar fi simplu. Sparg gheata. Ofer 100 lei." (AICI) - Dana Ţintaru

Eu tot sper că încă există valori în dumneavoastră. Există bucuria de a sprijini un om competent şi dornic de a ridica steagul României pe cele mai inalte podiumuri din lume. Dar el are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Şi am o rugăminte, nu mai postaţi dacă vorbele nu preced faptele dumneavoastră. Respectaţi-vă, onoraţi-vă şi apreciaţi-vă...! Începeţi cu interiorul dumneavoastră ca apoi prin vorbele spuse, să se transforme în fapte, în acţiune, valorile dumneavoastră. Mai ales când se merită. Iar eu cred că acum se merită...! Vă mulţumesc anticipat pentru 1 euro pe care îl donaţi lui Andrei. Sărbători fericite tuturor...!

Foarte mulţi dintre dumneavoastră poate nu ştiţi de performanţele olimpice ale târgocnenilor noştri. Nu ştiţi de orele pe care aceştia şi le petrec alături de antrenor, pentru a putea ajunge la performanţele pe care le voi enumera mai jos. Dar şi aceştia au uneori, nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Aceştia au nevoie de unele echipamente profesioniste pentru a se putea reface după susţinerea unor competiţii sportive, după antrenamente şi a putea redeveni ca noi. Spre a-şi continua ascensiunea spre un nou concurs. Dacă fiecare dintre noi am pune cât de puţin, dar am fi mulţi , atunci acest sportiv de performanţă ar lupta cu inima mândră că, tu cel care ai citit acest articol ai fost unul care a crezut în el...susţinându-l.

Dar să vi-l prezint pe Andrei Melnicescu....!

Rezultate profesionale:

- Practică atletismul de la vârstra de 9 ani, realizând performanţă la nivel naţional, balcanic şi european.

- În 2011 devine triplu campion naţional la 60 de metri, la 100 de metri şi săritura în lungime. Toate aceste performanţe luate la Campionatele naţionale de atletism junior 3.

- În 2013 ocupă locul 13 mondial şi locul 5 european (la săritura în lungime) în cadrul Campionatului mondial de atletism juniori 2, desfăşurat la Donetk în Ukraina.

- În 2015 devine dublu campion naţional (la 60 de metri şi săritura în lungime). Medalii obţinute la Campionatul naţional de atletism de sala juniori 1.

- Campion naţional la juniori, tineret şi seniori (100 de metri viteză) obţinând timpul de 10.54 secunde. Această performanţă îl face să atingă un record naţional la juniori 1, în cadrul Campionatelor naţionale de atletism, sezonul de vară

- Campion naţional la săritura în lungime - Juniori 1 în cadrul Campionatului naţional de atletism, sezonul de vară.

- Ocupă locul 3 la Campionatul european de atletism din Eskilstuna, Suedia

- Devine campion balcanic la săritura în lungime junior 1 din cadrul Campionatului balcanic de atletism de la Piteşti.

- În 2016 devine campion naţional la 100 de metri viteză, secţiunea tineret şi seniori, atingând iară un 10. Mai precis 10.43 secunde la 100 metri. Fiind al patru-lea timp din istoria atletismului românesc. Acesta fiind atins în cadrul Campionatului naţional de atletism sezonul de vară de la Cluj. Dacă facem o glumă voi nu puteţi bea o bere în 10 secunde iar Andrei deja a făcut 100 de metri...! Felicitări Andrei...!

 Obiective:

- record naţional la proba de 100 de metri viteză.

- medalie la Campionatul european de Atletism.

- calificare la olimpiada din 2020 ce se va desfăşura la Tokio.

Acum el are nevoie de noi pentru a putea achiziţiona acest dispozitiv de recuperare. De ce...?

- lipsa unor mijloace moderne şi eficiente necesare recuperării după un concurs susţinut în cadrul Competiţiilor naţionale, europene de atletism.

- asigură recuperarea rapidă după efort intens.

- oferă avantajul micşorării perioadelor de refacere după accidentări.

- contribuie la îmbunătăţirea performanţei sportive.

- înlocuieşte cu succes metodele inaccesibile sau complexe pentru refacerea musculară.

Normatec PulseNormatec Pulse este un dispozitiv de recuperare musculară a sportivilor. Este un sistem de masaj creat de un biofizician, care realizează refacerea rapidă a muchilor membrelor inferioare, contribuind astfel la diminuarea durerii şi recăpătarea tonusului muscular după antrenamente şi competiţii.

Normatec Pulse îmbunătăţeşte circulaţia sanguină prin comprimare dinamică, ceea ce favorizează eliminarea arderilor metabolice şi îmbunătăţeşte aportul oxigenului şi al plasmei în muşchi. Îmbunătăţeşte drenajul limfatic reducând edemele. Tehnologia superioară a aparatului , constând în pompa peristaltică care direcţionează fluidele împiedicând refluxul sanguin, permite maximum de presiune în fiecare zonă şi face din Normatec Pulse, pentru picioare, unul dintre cele mai recomandate echipamente de recuperare pentru atleţi. Asigură o alternativă eficientă şi naturală a recuperării pasive.

 

 

 

 

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul oficial al acestui echipament: Normatec Pulse

Pentru sponsorizări sau relaţii suplimentare vă rugăm să-l apelaţi pe Andrei , astfel:

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Tel: 0747354283

Pentru transferuri bancare prin intermediul Online-Banking puteţi folosi următoarele date:

Nume: Melnicescu Andrei

Cont IBAN deschis la Filiala BCR din staţiunea turistică Târgu-Ocna: RO39RNCB0031134862570001

Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi sprijin. Fiţi alături de el la viitoarele campionate naţionale sau europene. Vă veţi simţi mândru când el va urca pe cele mai înalte culmi datorită dumneavoastră şi nu în ultimul rând datorită perseverenţei, tenacităţii şi dorinţei lui Andrei de a atinge cele mai bune performanţe, ajungând să se intoneze imnul de stat al României atunci când el va urca pe podium.

Ultima modificare la Vineri, 23 Decembrie 2016 15:06
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic