1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Un spectacol incendiar la Moto Show Oneşti - 2012

Scris de  Administrator 04 Septembrie 2012 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)
La ora inceperii acestui fantastic spectacol al turatiei motoarelor, onesteni de toate vârstele au flancat de o parte si de alta bulevardul Oituz pe o distanta de aproape 300 de metri, numarul spectatorilor crescând mereu. In cursele automobilistice de derapaj, ce au adus in privirea onestenilor o coregrafie plina de suspans, in jurul butoaielor amplasate in mijlocul bulevardului Oituz, au evoluat pilotii Eduard Sabin, Nicolae Dobre, Gabriel Onofrei si onesteanul Adrian Raspopa, organizatorul si “sufletul” acestei inedite demonstratii, alaturi de primarul Onestiului, Laurentiu Neghina. Spectatorii au aplaudat frenetic fiecare cursa auto de pe bulevardul onestean, fiind uimiti de indemânarea pilotilor de a controla derapajele, drumul fiind intr-o panta usoara. Demn de remarcat este faptul ca Gabriel Onofrei este multiplu campion national al României la drift, iar Adrian Raspopa are in palmares titlul de dublu campion national la Grupa A, raliu fiind in prezent unul dintre organizatorii “Raliului Moldovei”.
La acrobatiile moto (stunt moto) au evoluat Razvan Radu si Sorin Zaharia, ei oferind o demonstratie de zile mari, pe doua roti. Adrenalina a crescut si mai mult in momentul in care la prima tragere la sorti organizata in cadrul desfasurarii acestui spectacol, câstigatorii tombolei au fost invitati sa fie… copiloti la cursele auto de derapaj. Acest lucru a fost primit cu bucurie de catre unii si refuzat, din cauza de teama de catre altii.
“Onesti Motor Show” a avut si o “proba a focului”: când s-a innoptat a fost incendiat un autoturism; cu acrobatii artistice, cei doi motociclisti prezenti la demonstratia din municipiul de pe Trotus au trecut aproape in zbor pe deasupra flacarilor! La finalul tuturor derapajelor si (auto – moto) cascadoriilor, primarul Laurentiu Neghina a declarat ca este posibil sa fie adusa o proba a “Raliului Moldovei” in municipiul de pe Trotus, iar Adrian Raspopa a mentionat ca “demonstratia «Onesti Motror Show» nu va fi primul si nici ultimul eveniment de acest gen!”. Mega-spectacolul de la Onesti a fost organizat de catre Primaria municipiului si Clubul Rally Spirit, la care si-au adus contributia si o serie de sponsori locali.
Fotografii de la eveniment găsiţi AICI
 
Video în curând...surprinse cu camera Go Pro by Bogdan Ţîntaru & Nometra...
gopro-logo

 

Vă prezint un teaser...Montajul video va fi realizat de viitorul regizor târgocnean....Bogdan Ţîntaru...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima modificare la Marţi, 20 Noiembrie 2012 20:32
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic