Turism
Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena
Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena a fost construită din piatră şi cărămidă, în anul 1824.
Biserica Sfântul Ioan Botezătorul
Biserica Sfântul Ioan Botezătorul a fost construită în anul 1815 de preot Ion Tisescu şi ieromonarhul Calinic în Geoseni.
Biserica Sfânta Treime
Biserica Sfânta Treime a fost construită de către arhimandritul Iacov, stareţul Schitului Măgura Ocnei, înainte de 1810.
Biserica de lemn Sfântul Gheorghe
Biserica de lemn Sfântul Gheorghe, din Tiseşti, a fost construită, după pomelnicul ctitorilor transcris de preotul C. Bobulescu, în anul 1752 de către monahul Ghenadie...
Biserica Sfinţii Voievozi Mihail şi Gavril
Biserica Sfinţii Voievozi Mihail şi Gavril a fost construită în secolul XVIII, pe la 1737, de popa Ianache.
Staţiunea împodobită de sărbătorile 2009-2010
Odată cu începerea sărbătorilor de iarnă ale staţiunii, primăria şi consiliul local ne-au făcut o minunată plăcere de a vedea împodobită staţiunea aşa cum nu am văzut-o niciodată.
Deschiderea centrului balnear "Parc Măgura"
Centrul Balnear “Parc Măgura din staţiunea turistică Târgu-Ocna, s-a deschis vineri, 19 iunie 2009,având cea mai mare piscina în aer liber din judet.
Staţiunea Târgu-Ocna
Se spune că omul sfinţeşte locul... Ei bine, acesta este unul dintre ele. Vizitaţi locuri încărcate de istorie, baze de tratament balnear, monumente istorice, peisaje de suprafaţă şi subteran de o frumuseţe aparte. Sincer...se merită să fii aici!
Centrul de tratament balnear Parc Măgura Târgu-Ocna
Baza balneară Parc Măgura Târgu-Ocna are 2 piscine dintre care una cu 2 cascade cervicale şi una cu adâncimea pentru copii, instalaţii şi echipamente de tratare a diverselor afecţiuni ale aparatului respirator şi locomotor...
Mina Salina din staţiunea Târgu Ocna
Mina Salina se află la peste 240 m adâncime, iar după un drum de 3,2 km ajungi într-un loc în care până şi Dumnezeu are acces, Biserica ortodoxă Sf. Varvara este unica în Europa fiind construită în întregime într-un munte de sare.
Mânăstirea Măgura Ocnei
Mânăstirea Măgura Ocnei - Schitul Măgura Ocnei este menţionat prima oară la 1665. Se pare că, pe la 1757, schitul devine metoc al Epitropiei generale a Casei Spitalelor Sf.Spiridon şi doar aşa se poate explica faptul că, în pomelnicul acestei sihăstrii, Constantin Racoviţă voievod apare ca prim ctitor al aşezământului monahal.
Mai multe...
Copyright © 2022 Portal Staţiune Târgu-Ocna. Toate drepturile rezervate.