1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Centrul de tratament balnear Parc Măgura Târgu-Ocna Din dragoste pentru staţiune.

Scris de  Administrator 21 Iunie 2008 Publicat in Turism
Articol citit de 86423 persoane

Centru de tratament balnear Parc Magura are o suprafata de 1.019 mp cuprinzand:          

  • Baza de tratament cu spatiile de testare medicala, spatiile de fizioterapie, intretinere si recuperare precum si spatiile tehnice aferente.Acest corp de cladire este construit din doua aripi dispuse simetric  in fiecare dintre ele urmand  a functiona cabinete pentru tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai galvanice, impachetari cu parafina, dietoterapie, masaj recuperatoriu, dus subacvatic, tratamente aerosoli, cabinet de infrumusetare,  drenaj limfatic,etc. iar intr-un viitor apropiat, intr-un spatiu va fi amenajata o  moderna sala de fitness .
Serviciile oferite de dotarile bazei de tratament sunt completate cu functiunile complementare, respectiv doua piscine in aer liber, amplasate in incinta interioara a bazei de tratament, una pentru adulti si cealalta pentru copii .
  • -   Corpul social adaposteste grupurile sanitare pentru public si bateriile de dusuri si vestiare pentru utilizatorii piscinelor amplasate in incinta ansamblului.In cadru acestui corp de cladire a fost amenajat un spatiu pentru depozit propriu si grup sanitar pentru personal.
  • Corpul tehnic adaposteste spatiile pentru instalatiile de tratare a apelor uzate, pompele si instalatiile de filtrare pentru apa piscinelor, centrala termica si un vestiar cu grup sanitar pentru personalul tehnic.

Acesta nu este operaţional. Investiţii realizate de către primărie cu fonduri europene şi fonduri de la bugetul propriu, fără a fi operaţional. Aşa se fură în scumpa noastră ţară...!

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic