1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Interviu cu Prof. Corneliu Stoica

Marţi, 24 Ianuarie 2012 23:33 Publicat in Personalităţi

INTERVIU - CORNELIU STOICA - TARGU OCNA "Optiunea mea a fost de-a face lucruri mari intr-o zona mai mica, provincia".


Dorim să scoatem la lumină sau nu ?

Joi, 09 Februarie 2012 23:28 Publicat in Actualităţi

Pe teritoriul orasului statiune Tirgu Ocna au fost descoperite, de-a lungul timpului, o serie de materiale arheologice, de la locuinte si gropi pentru provizii, pina la unelte de fier, ceramica lucrata manual sau la roata, figurine din lut ars, margele din pasta de sticla, ceea ce demonstreaza, potrivit istoricilor, ca pe aceste locuri (zona de sud-est a localitatii) a fost identificata cetatea geto-dacica “Utidava”.


Am mai rămas 10.976 în 5006 locuinţe

Joi, 09 Februarie 2012 23:17 Publicat in Actualităţi

Populaţia României a scăzut cu peste 2,6 milioane, de la 21.680.974 la 19.042.936 de persoane, potrivit rezultatelor provizorii ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor 2011.


Comemorare Valeriu Gafencu în Staţiunea Târgu-Ocna

Sâmbătă, 11 Februarie 2012 23:11 Publicat in Actualităţi

"Să nu asteptaţi fericirea să vină din altă parte decât dinăuntrul vostru, unde sălăşluieşte Hristos." sunt cuvintele lui Valeriu Gafencu, comemorat astăzi  la Biserica “Sfinţii Împaraţi Constantin şi Elena” din staţiunea turistică Târgu-Ocna.


Sportivi ce merită toată aprecierea noastră

Luni, 13 Februarie 2012 23:03 Publicat in Actualităţi
Pe 10 şi 11 februarie s-a desfăşurat la Bucureşti un concurs de atletism etapa de Grand Prix juniori 2 adică născuţi '95 , '96. Din judeţul nostru , din cauza crizei şi a condiţiilor meteo am ajuns numai noi cei din Târgu-Ocna. După un drum de 10 ore prin Braşov am reuşit să ajungem în capitală, doi sportivi şi un antrenor. Read More

Curriculumul pentru clasa pregătitoare-grupa 0

Miercuri, 29 Februarie 2012 22:58 Publicat in Actualităţi

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei si cel care a lansat clasa pregatitoare, a declarat pentru HotNews.ro ca "acest curriculum marcheaza inceputul unei modernizari curriculare fara precedent in Romania, sunt pe traseu multe documente curriculare de o calitate deosebita". Funeriu a lansat un apel catre experti sa se pronunte pe acest curriculum "si catre politicieni "sa asigure stabilitatea legii educatiei".


Un tezaur ce a dispărut fără urmă.

Joi, 01 Martie 2012 22:53 Publicat in Actualităţi

În perioada de dinaintea evenimentelor din decembrie 1989 era cunoscut faptul că în timpul orelor de practică incluse în programa şcolară, elevii care se pregăteau pentru viitoarele meserii în atelierele şcolilor efectuau şi alte munci, în folosul comunităţii.  Aşa s-a întâmplat şi cu un grup de elevi de la Colegiul Naţional “Costache Negri”   din Târgu-Ocna, condus de maiştrii Valerian Palade şi Eugen Negrei, care în zilele de 10-11 aprilie 1988 lucrau la plantarea de gard viu în incinta Bisericii “Adormirea Maicii Domnului (fosta “Precista”) din centrul oraşului.


Pelerinaj în Staţiunea Târgu-Ocna

Duminică, 04 Martie 2012 22:42 Publicat in Actualităţi

În după amiaza Duminicii Ortodoxiei, 4 martie 2012, preoţii din Târgu-Ocna şi din împrejurimi împreună cu enoriaşii parohiilor lor au organizat un pelerinaj în oraş purtând în procesiune icoane sfinte spre slava Preasfintei Treimi şi întru preamărirea Întrupării lui Hristos.


112 - Situaţii de urgenţă - educaţie şi prevenire la SNPAP Târgu-Ocna

Marţi, 06 Martie 2012 22:35 Publicat in Actualităţi

În spiritul formării şi dezvoltării la viitorii agenţi de penitenciare a unui comportament corect în cazul producerii unor situaţii de urgenţă,  se continuă seria acţiunilor desfăşurate în baza protocolului încheiat între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi  ASOCIAŢIA „SFÂNTUL NICOLAE CEL MILOSTIV” IAŞI, reprezentată de către asistent universitar Lăcrămioara BOZ, coordonator Proiect „112 – SITUAŢII DE URGENTĂ – EDUCAŢIE ŞI PREVENIRE”.


Cei care vor prezenta locaţii din Staţiunea turistică Târgu-Ocna

Marţi, 20 Martie 2012 22:21 Publicat in Actualităţi

În urma sondajului desfăşurat la adresa asta, au fost votaţi următorii "norocoşi" care vor prezenta locaţii istorice frumoase din cadrul Staţiunii turistice de interes naţional Târgu-Ocna.


Târgocneanul Alexandru Bogdan câştigător

Vineri, 13 Aprilie 2012 22:15 Publicat in Actualităţi

Alexandru Bogdan (foto), un tânar actor în vârsta de 26 de ani, născut în oraşul băcăuan Târgu-Ocna, a primit marti, 10 aprilie, Marele Premiu şi trofeul festivalului International de teatru din Bacau, Gala “Star”, competitie dedicata spectacolelor de tip one – man – show.


Admitere SNPAP Târgu-Ocna 2012-2013

Vineri, 27 Aprilie 2012 22:11 Publicat in Actualităţi

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, prin unităţile subordonate, dă startul înscrierilor la concursul de admitere la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna – sesiunea 2012.


Let's do it SNPAP Târgu-Ocna for Slănic-Moldova

Vineri, 11 Mai 2012 22:06 Publicat in Actualităţi

În spiritul promovării unor atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna se alătură acţiunilor de salvare a patrimoniului nostru natural, care se vor desfăşura în data de 12 mai 2012 – Ziua Curăţeniei Naţionale, în cadrul Campaniei Naţionale  “Let’s do it, Romania!.


In memoriam- Costache Negri - 201 de ani de la naşterea sa

Luni, 14 Mai 2012 22:03 Publicat in Actualităţi

Astăzi se aniversează 201 de ani de la naşterea marelui om Costache Negri. Mormântul lui C. Negri se află în Staţiunea turistică de interes naţional Târgu-Ocna.


Educaţie şi prevenire-situaţii de urgenţă 112

Miercuri, 23 Mai 2012 21:54 Publicat in Actualităţi

În spiritul formării şi dezvoltării la viitorii agenţi de penitenciare a unui comportament corect în cazul producerii unor situaţii de urgenţă,  se continuă seria acţiunilor desfăşurate în baza protocolului încheiat între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi  ASOCIAŢIA „SFÂNTUL NICOLAE CEL MILOSTIV” IAŞI, reprezentată de către asistent universitar Lăcrămioara BOZ, coordonator Proiect „112 – SITUAŢII DE URGENTĂ – EDUCAŢIE ŞI PREVENIRE”.


Ziua Eroilor organizată în Staţiunea turistică Târgu-Ocna 2012

Vineri, 25 Mai 2012 21:41 Publicat in Actualităţi

În spiritul promovării sentimentul patriotic şi civic de cinstire a actelor de eroism naţional, cu ocazia Zilei Eroilor, Zilei Asociaţiei Naţionale „Cultul eroilor” şi sărbătorii Înălţării Domnului, în ziua de 24 mai 2012, elevii şi personalul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor Tîrgu Ocna au participat la activităţile comemorative organizate la Monumentul Eroilor de către Primăria oraşului  Tîrgu Ocna.


Analiză mandat 2008-2012

Duminică, 10 Iunie 2012 21:10 Publicat in Mandat de primar

Această analiză de '" jurnal de primar" este făcută de un târgocnean ce îşi iubeşte şi respectă locurile natale. Va fi o analiză OBIECTIVĂ, REALISTĂ, APOLITICĂ şi va dori să evidenţieze REALIZĂRILE, NEPUTINŢA sau EŞECURILE OMULUI  ce a fost ales de către voi, pentru a vă îndeplini DORINŢELE, NEVOILE, CERINŢELE şi a vă RESPECTA ca cetăţeni ai acestui minunat loc numit Staţiunea turistică de interes naţional Târgu-Ocna.



Concert de muzică simfonică în Mina Salina

Luni, 13 August 2012 20:49 Publicat in Actualităţi

După două ediţii ale turneului Muzica în Palatele României, în acest an ne-am gândit să continuăm acest demers de promovarea unor bogăţii turistice extraordinare şi prin intermediul artei sunetelor.


Descinderi ale poliţiei în staţiunea Târgu-Ocna

Joi, 01 Noiembrie 2012 16:43 Publicat in Actualităţi

Patru localităţi din judeţ au fost luate cu asalt de dimineaţă de către procurori şi mascaţi. Zeci de maşini ale Poliţiei şi 120 de poliţişti au plecat în căutarea a nu mai puţin de 36 de suspecţi în două dosare de braconaj şi deţineri ilegale de arme.




LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic